Author Topic: change hotkeys?  (Read 386 times)

Offline Fighterchar

  • Newbies
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
change hotkeys?
« on: April 06, 2018, 01:49:53 am »
Hello I usually use the FBA emulator for TAS videos, and F1 is one of the most important key for tasing because its Frame Advance, I have a question about if posible to change it for other key? for example spacebar?
Thank you  :smilie:

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2591
  • Karma: +221/-0
  • feed the horse yumyum
Re: change hotkeys?
« Reply #1 on: April 06, 2018, 07:51:16 am »
Sorry, its not possible.

Offline Fighterchar

  • Newbies
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: +0/-0
Re: change hotkeys?
« Reply #2 on: April 07, 2018, 05:25:10 pm »
Thank you dink  ;p