Author Topic: FB Neo Bugs Reports  (Read 37757 times)

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #660 on: September 17, 2021, 09:26:40 AM »
Hi Dink,
fixeight seems to be not working in Retroarch, using FBNeo Core V1.0.0.03. When loading it, I'm getting just a black screen.

Hi Sputnik,
We had this problem a while back, maybe a month ago.  Try to upgrade to a more current version of the core, it should work OK then :)
It will still be .03, as this is the current development version, but we update it about once a day (more or less)

best regards,
- dink

Offline Al82

  • Newbies
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #661 on: September 17, 2021, 02:44:47 PM »
AL82,
I came up with a solution for jchan that won't affect the Supernova system.  Thanks again for your bug report, the problem is solved :)

best regards,
- dink

Awesome work as always, much appreciated!  :biggrin:

Offline Agozer

  • Newbies
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +1/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #662 on: September 17, 2021, 04:44:33 PM »
Agozer, the xbr effect now works @ 32bpp

best regards,
- dink
Absolutely wonderful. Thank you so much; now Wizard Fire (and others) look right.

Offline ClessxAlghazanth

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +1/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #663 on: September 18, 2021, 09:59:11 PM »
Strider (US set 1) gives a black screen after the 'ram rom initializing' screen , game doesn't start :(

Same for Strider Hiryu (Japan)

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #664 on: September 19, 2021, 01:19:53 AM »
Strider (US set 1) gives a black screen after the 'ram rom initializing' screen , game doesn't start :(

Same for Strider Hiryu (Japan)

Go to dips and hit the [defaults] button, then hit [ok], does that help?

best regards,
- dink

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #665 on: September 19, 2021, 01:21:05 AM »
Al82,
Agozer,
Glad it worked out :)

best regards,
- dink

Offline ClessxAlghazanth

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +1/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #666 on: September 19, 2021, 02:56:11 AM »
Go to dips and hit the [defaults] button, then hit [ok], does that help?

best regards,
- dink

I'm not sure what was wrong , but that fixed the issue  :cool:

Thank you ! :smilie:

Offline Meister

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #667 on: September 22, 2021, 02:54:06 AM »
Hello !

I'm using FBNEO with command line.  Yesterday, i played MK2 and MK3.

If you play with mk2 or mk3 to command line, the music of the game seems more faster than if you play with the UI.

Strange, isn't it ?

The version is 1.0.0.3 under Windows 8 and the other version Windows XP.

(Great work anyway)

Offline littlebear

  • Newbies
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #668 on: October 25, 2021, 04:44:27 PM »
Turrican for Pce loaded but only black screen. Thank you

Offline unit3uk

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #669 on: October 25, 2021, 04:53:29 PM »
ColecoVison Frogger using FBNeo Libretro core has graphic glitches on turtles.

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #670 on: October 25, 2021, 05:33:34 PM »
Turrican for Pce loaded but only black screen. Thank you

Hi littlebear,
PCEngine/TG-16 is currently under heavy construction.  Sorry about the trouble!
Please use a previous exe from a few days ago until I can merge the new code.  I hope to be done tonight or tomorrow evening.

best regards,
- dink

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #671 on: October 25, 2021, 06:00:19 PM »
ColecoVison Frogger using FBNeo Libretro core has graphic glitches on turtles.

Hi unit3uk,
thanks for your bug report, the problem has been fixed :)

best regards,
- dink

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4326
  • Karma: +375/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #672 on: Today at 09:13:54 AM »
Turrican for Pce loaded but only black screen. Thank you

PCE should be fine now :)