Author Topic: ROMBuild v2.2 won't work on xp?  (Read 3441 times)

Offline KingHanco

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 401
  • Karma: +0/-4
  • "Special " Member
ROMBuild v2.2 won't work on xp?
« on: December 24, 2004, 12:17:35 AM »
I couldn't get this to run at all.

It just flash away.

Offline iq_132

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3777
  • Karma: +411/-0
  • Definitely not Dink!
    • NeoSource
ROMBuild v2.2 won't work on xp?
« Reply #1 on: December 24, 2004, 01:18:29 AM »
Did you read the faq?


Offline KingHanco

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 401
  • Karma: +0/-4
  • "Special " Member
Re:
« Reply #2 on: December 24, 2004, 10:01:37 AM »
Quote from: iq_132
Did you read the faq?


There is a little faq on typing in the things on it.

But I haven't found one for setting it up to get it to work without kicking me out of it. :)

Remmeber when I have the same problem with the Make.exe for the FBA.

Offline FerchogtX

  • FBNeo Dev
  • ******
  • Posts: 375
  • Karma: +7/-0
  • FB Alpha Team ;)
    • FB Alpha Plus! Web Site
ROMBuild v2.2 won't work on xp?
« Reply #3 on: December 24, 2004, 05:02:05 PM »
You have the care to callback the program with command or cmd? remember that winme and XP have some issues if you doubleclick the command programs only, you need to call them with command or cmd
See ya!!!!! :D

Good and evil co-exist because of the balance, lies are not part of it...

FB Alpha Plus! site infos updated, see the latest info clicking on my profile link...