Author Topic: How to run fbneo in sdl mode  (Read 157 times)

Offline QbLjxJacky

  • Newbies
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
How to run fbneo in sdl mode
« on: January 06, 2020, 03:20:48 AM »
i gcc a fbneo in ubuntu14

and i type " ./fbneo mslugx"   only show a  black window   no  image    how to do

qb@ubuntu:/mnt/hgfs/share/FBNeo$ ./fbneo mslugx
SDLSoundInit (44100Hz)
Initialized video: SDL OpenGL Video output
Loading graphics (250-c1.c1)... (OK)
Loading graphics (250-c2.c2)... (OK)
Loading graphics (250-c3.c3)... (OK)
Loading graphics (250-c4.c4)... (OK)
Loading graphics (250-c5.c5)... (OK)
Loading graphics (250-c6.c6)... (OK)
Loading graphics (250-s1.s1)... (OK)
Loading program (250-p1.p1)... (OK)
Loading program (250-p2.ep1)... (OK)
Loading program (250-m1.m1)... (OK)
Loading sound (250-v1.v1)... (OK)
Loading sound (250-v2.v2)... (OK)
Loading sound (250-v3.v3)... (OK)
Loading BIOS  program (sm1.sm1)... (not found)
Loading BIOS  graphics (sfix.sfix)... (not found)
Loading BIOS (000-lo.lo)... (not found)
Loading BIOS  program (sp-s3.sp1)... (not found)
correctx before 304, 224
correctx after 301, 224
nVidImageWidth=304 nVidImageHeight=224 nVidImagePitch=608
nTextureWidth=512 nTextureHeight=256 TexturePitch=1024
opengl config
opengl config done . . .
SDL callback set
SDLSoundPlay



Offline barbudreadmon

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 492
  • Karma: +22/-1
  • Helper
Re: How to run fbneo in sdl mode
« Reply #1 on: January 06, 2020, 03:50:54 AM »
Loading BIOS  program (sm1.sm1)... (not found)
Loading BIOS  graphics (sfix.sfix)... (not found)
Loading BIOS (000-lo.lo)... (not found)
Loading BIOS  program (sp-s3.sp1)... (not found)
It seems you are missing the neogeo.zip bios

Offline Kev

  • FBA Dev
  • ******
  • Posts: 200
  • Karma: +1/-0
Re: How to run fbneo in sdl mode
« Reply #2 on: January 06, 2020, 01:33:55 PM »
If you checkout https://github.com/finalburnneo/FBNeo/pull/181 you can make sdl2 and build an sdl2 version. I'd appreciate the testing :)

Offline QbLjxJacky

  • Newbies
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
Re: How to run fbneo in sdl mode
« Reply #3 on: January 06, 2020, 09:23:12 PM »
It seems you are missing the neogeo.zip bios
Thanks, u  help me to resolve this problem