Author Topic: Cache files for CPS2???  (Read 665 times)

Offline neocvera

  • Newbies
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
Cache files for CPS2???
« on: June 24, 2020, 07:35:40 PM »
I?m helping out with this project called HyloStick which is a hack for the NeoGeo Arcade Stick Pro - we finally have FBA launching games (instead of njemu) but for some reason, CPS2 games require a cache.

Neogeo, nor CPS3 require this. Just wondering if anyone knows what we might be missing.

Offline iq_132

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3708
  • Karma: +401/-0
  • Bare Knuckle!
    • NeoSource
Re: Cache files for CPS2???
« Reply #1 on: June 24, 2020, 08:04:26 PM »
I?m helping out with this project called HyloStick which is a hack for the NeoGeo Arcade Stick Pro - we finally have FBA launching games (instead of njemu) but for some reason, CPS2 games require a cache.

Neogeo, nor CPS3 require this. Just wondering if anyone knows what we might be missing.
What version of fbn was ported? Were there changes to the source from the pc build? Details?


Offline neocvera

  • Newbies
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
Re: Cache files for CPS2???
« Reply #2 on: June 24, 2020, 09:53:05 PM »
FBA=fba029743

So it?s using that version of burn and Other than some work directing/ forcing a bios I don?t know of any other changes.