Author Topic: FB Neo Bugs Reports  (Read 163106 times)

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5021
  • Karma: +449/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1080 on: February 18, 2024, 06:08:07 PM »
Hello Good evening Mr. Dink.
I wanted to know if possible, the question is a bit complex street fighter 2 champion edition (m5)
can it become street fighter 2 magic delta turbo??
that it has the same chrome plating??
Obviously by modifying the components of the card or by modifying the game itself on street fighter 2 (m5)??
From thus to Thus
the audio is obviously 5205 on street fighter 2 magic delta turbo.

Yes, its usually just the program roms which make the difference, the graphics roms are almost always the same.
Sometimes a small patch the graphics roms, but, usually the words at the bottom of the titlescreen are in
program roms.

best regards,
- dink

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5021
  • Karma: +449/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1081 on: February 19, 2024, 12:26:10 AM »
Hi. Just thought I'd bring up the fact that the audio in Land Sea Air Squad sounds broken, even though the game dump seems correct and I did not notice any warning in the game's info.

I was curious about this as well back when we did the driver, so I asked around,
and the general consensus is that the original pcb actually sounds that way

best regards,
- dink

Offline gomarco79

  • Newbies
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-1
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1082 on: February 19, 2024, 12:11:10 PM »
Hello Mr. Dink, however, can we work on it regarding street fighter 2 m5 to make it street fighter 2 magic delta turbo??
because if it can be done I can contribute.
« Last Edit: February 19, 2024, 12:14:32 PM by gomarco79 »

Offline Stifu

  • Member
  • ***
  • Posts: 246
  • Karma: +5/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1083 on: February 19, 2024, 02:34:03 PM »
I was curious about this as well back when we did the driver, so I asked around,
and the general consensus is that the original pcb actually sounds that way

best regards,
- dink

That's both funny and interesting, thanks for the info. If I had to guess, they could not afford or find an audio guy. I tried looking for videos of the actual cabinet, but could not find any. The funny thing with emulation is that, in the end, most players will experience games through emulation and not on real hardware, especially with arcade systems. So we may never know how certain games were supposed to run.

Offline yoshi200213

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1084 on: February 23, 2024, 10:07:10 AM »
Hello, the video game the game paradise game tengoku suffers from many graphical problems such as sprite priorities in the backgrounds or graphic glitches in the sprites when they are scaled.  here I have a video to prove it
https://youtu.be/wFogf-DDUX8?si=I4smpeiKnj9GPguT
here is the pcb to verify that this does not happen on original hardware
https://youtu.be/GCWV1hdBEBc?si=vpZjIATBHArfGh3F


Offline Igor_Arabe

  • Newbies
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1085 on: March 18, 2024, 11:18:09 AM »
I received an alert after downloading x86 version "windows.x32.zip" (i tried two times).
version: 'nightly builds' b673066.

chrome: didn't allow download.
firefox: allowed download but when i try to open, windows defender says this (screenshot):

windows.x64.zip: no problems

Offline taoenwen

  • New Member
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1086 on: March 18, 2024, 12:15:10 PM »
I received an alert after downloading x86 version "windows.x32.zip" (i tried two times).
version: 'nightly builds' b673066.

chrome: didn't allow download.
firefox: allowed download but when i try to open, windows defender says this (screenshot):

windows.x64.zip: no problems

I had a similar situation but it didn't happen today, I think it's a Windows Defender issue and the only one who should be able to stop these error reports is Microsoft.

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5021
  • Karma: +449/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1087 on: March 20, 2024, 08:58:33 PM »
Hi Igor Arabe,
These are false-positive.  Some anti virus scanners have a link to upload programs that are marked erroneously as false-positive, and they will fix the problem if you send it to them after analysis.

best regards,
- dink

Offline barbudreadmon

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1094
  • Karma: +59/-1
  • Helper
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1088 on: March 21, 2024, 05:12:31 AM »
I had a similar situation but it didn't happen today, I think it's a Windows Defender issue and the only one who should be able to stop these error reports is Microsoft.

It's not limited to windows defender, i have seen those false positives happening with avaast too (or was it avira ?).

Offline gomarco79

  • Newbies
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-1
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1089 on: March 31, 2024, 05:22:35 AM »
Hello Good morning Happy Easter Mr. Dink I wanted to ask you if it is possible to remove Street Fighter 2 Magic Delta Turbo Set 1 Set 2 Set 3 and Set 4 from the emulators.
I'm asking because it's not the same as the one in the Game Room.
Only in the Games Room was he a MYTH.
Waiting for a confirmation
Greetings Marco 🤚

Offline gomarco79

  • Newbies
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-1
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1090 on: March 31, 2024, 05:27:32 AM »
This alone was the MYTH in the Games Room!!!

Offline ClessxAlghazanth

  • Member
  • ***
  • Posts: 118
  • Karma: +2/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1091 on: April 14, 2024, 09:06:31 AM »
Hi  :smilie:

Itazura Tenshi (Japan) freezes when the 1st stage is about to start when the machine is set to free play mode
If not in freeplay mode it runs normally
I deleted itaten.cfg and tried but error persists

Best regards  :cool:

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5021
  • Karma: +449/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1092 on: April 14, 2024, 09:53:08 AM »
Hi ClessxAlghazanth,
I set it to freeplay mode and it starts a game and plays fine here,
maybe you're doing something differently?  Could you attach your itaten.ini file (in config\games)

best regards,
- dink

Hi  :smilie:

Itazura Tenshi (Japan) freezes when the 1st stage is about to start when the machine is set to free play mode
If not in freeplay mode it runs normally
I deleted itaten.cfg and tried but error persists

Best regards  :cool:
« Last Edit: April 14, 2024, 08:12:09 PM by dink »

Offline matchew64

  • Newbies
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1093 on: April 14, 2024, 03:07:18 PM »
Heya Guys,

I think that the DIPS for Iron Horse might be a bit wonky.

ironhors

DIPS
What is typically listed as Coin A is listed as Free Play
What is typically listed as Free Play is listed as :1,2,3,4

Retroarch on Windows 10

Thanks for looking into it!

Offline dink

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5021
  • Karma: +449/-1
  • pie? I nearly bought one!
Re: FB Neo Bugs Reports
« Reply #1094 on: April 14, 2024, 08:20:28 PM »
Hi matchew64,
Thanks for the bug report, it should be OK now :)

best regards,
- dink

Heya Guys,

I think that the DIPS for Iron Horse might be a bit wonky.

ironhors

DIPS
What is typically listed as Coin A is listed as Free Play
What is typically listed as Free Play is listed as :1,2,3,4

Retroarch on Windows 10

Thanks for looking into it!